Egy pedagógus szavai

A kábítószer fogyasztás a fiatalok körében óriási társadalmi probléma..."- írja egy olyan pedagógus, aki nem sétál el a drogproblémák mellett. A Te döntesz! drogprevenciós színházi előadásunk után kaptuk tőle ezt az üzenetet. Miért ajánlja előadásunkat? A cikkből megtudja.

Nagyon örülök, hogy volt alkalmam megnézni a Te döntesz! című drogprevenciós előadást. Fantasztikus élmény volt. Sokkoló és megdöbbentő a történet, ami feldolgozza, megérteti a kamaszokkal ezt a súlyos problémát. A történet több, kisebb jelenetből álló részei között a narrátor a közönség aktív bevonásával segít megérteni, feldolgozni a látottakat. A kábítószer fogyasztás a fiatalok körében óriási társadalmi probléma, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, és nem dughatjuk homokba a fejünket.

Ez az előadás segít rávilágítani a lehetséges okokra, ami lehetőséget adhat a segítségnyújtásra.

Őszintén ajánlom mindenkinek!

Interjú Gulyás-Csombor Renátával

Gulyás- Csombor Renáta, a Logó színtársulat egyik alapító tagja, rendezője és színésze. A Te döntesz!-ben nem egy, hanem rögtön három különböző karaktert játszik, ami nem kis teljesítmény. Hogy mi jelentette számára a legnagyobb kihívást a darabbal kapcsolatban és mi a legkedvesebb színházi emléke? Kiderül a következő interjúból!

Tovább »

Miért drogozik egy 12 éves?

Az embert sziven üti, ha azt olvassa, hogy egy 12-13 éves gyerek már függővé vált. Sajnos nem is olyan ritka, mint hinnénk. Ezért gondoljuk úgy, hogy a cikkben lévő témát nem hagyhatjuk magunk mögött.

Tovább »

Interjú Maczó Józseffel

Ismerjék meg Maczó Józsefet, aki a Te döntesz! egyik ötletgazdája és narrátora. József, azaz Maci a rendőrségi múltjának köszönhetően ijesztően belelátott azokba a körülményekbe és katasztrófákba, ami miatt létrejött az előadásunk. Szívét, lelkét beleteszi a drogprevencióba reménykedve abban, hogy valakit ezzel talán megmenthetünk…

Tovább »

Interjú Bene Dáviddal

Bemutatkozik Bene Dávid, aki szintén a Logo Színtársulat tagja, azonban a Te döntesz!-hez csak később csatlakozott. Dávid munkája a karakterrel egy követendő példa. Addig mászik bele, addig dolgozik a megformálással, míg tökéletesre nem csiszolja. Hogy mit gondol és mit érez a színjátszással kapcsolatban? Olvassa el cikkünket!

Tovább »